Фраза:

Најнови


Топ

СкороЛајкувај Чат
Lapiscina BanerТаа : Еее Срце морам да идам се ..

Сите крадци... сите песни ми ги ..

ЕЕЕјјј оваа!? Не си КОЊАК мори ..

Сите шо си фантазират пред да ..

Ajde kiss my g'z :d